Vaškevičs vēl nav apcietināts (10)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pagaidām nav neviena lēmuma, ar kuru atstādinātajam Finanšu ministrijas (FM) ierēdnim Vladimiram Vaškevičam būtu piemērots apcietinājums, pastāstīja Vaškeviča advokāts Juris Dzelme.

Viņš ne apstiprināja, ne arī noliedza publiski izskanējušo neoficiālo informāciju, ka prokurors ir lūdzis Vaškevičam piemērot apcietinājumu, taču advokāts piebilda, ka «šis jautājums laikam pats par sevi ir beidzies».

Šodien Rīgas apgabaltiesā aiz slēgtām durvīm notika kārtējā tiesas sēde Vaškeviča kukuļdošanas krimināllietā. Nākamās tiesas sēdes datums patlaban neesot nozīmēts, informēja tiesā.

Dzelme atzina, ka pārtraukums Vaškeviča kukuļdošanas lietas iztiesāšanā saistīts ar apsūdzētā veselības stāvokli. Uz jautājumu, vai Vaškevičam noteikta kāda veselības stāvokļa ekspertīze, advokāts atturējās atbildēt. Dzelme prognozēja, ka lietas iztiesāšanu varētu atsākt nākamā gada februārī.

Jau ziņots, ka aģentūras rīcībā bija nonākusi neoficiāla informācija, ka prokurors Arvis Miglāns, iespējams, lūdzis Rīgas apgabaltiesu grozīt Vaškevičam piemēroto drošības līdzekli un apcietināt viņu. Ne pats prokurors, ne arī Vaškeviča advokāti šo informāciju nav apstiprinājuši, aizbildinoties, ka nedrīkst izpaust slēgtā tiesas sēdē apspriesto. Pats apsūdzētais pagaidām tiesas sēdēs nepiedalās.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu