Krievijas ārkārtas situāciju ministrs: pasaules gala nebūs (58)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ņemot vērā augošo spriedzi pirms 21.decembra, kad, kā daudzi uzskata, varētu iestāties pasaules gals, ar mierinošu paziņojumu nākusi klajā Krievijas Ārkārtas situāciju ministrija, raksta «Daily Mail».

Ārkārtas lietu ministrs oficiālā paziņojumā noraidījis iespēju, ka pasaules gals patiešām atnāks 21.decembrī.

Ministrija norāda, ka šādu paziņojumu ir spiesta izplatīt, ņemot vērā augošo satraukumu Krievijas sabiedrībā.

Pie tam Krievijas vietējie mediji vēsta, ka visā valstī tiek būvētas dažādas patvertnes. Viena no tādām nupat izveidota Čeļabinskas rajonā valsts dienvidos - vietējie tur no ledus izveidojuši milzīgu eju.

Ministrs uzsvēra, ka Krievijas valsts aparāta rīcībā ir daudzas metodes, kas palīdz uz zemeslodes notiekošo procesu novērošanā, un nekas neliecinot par gaidāmām briesmām. Cilvēkus neļauties māņticībai un bailēm aicinājusi arī Krievijas Pareizticīgā baznīca.

Kā vēstīts, satraukumu radījis fakts, ka 21.decembrī beidzas laika skaitīšana seno maiju kalendārā.

Satraukumu par cilvēku māņticību šajās dienās paudusi arī ASV Nacionālā aeronautikas un kosmosa administrācija jeb NASA, norādot, ka panika īpaši var nākt par sliktu bērniem un uz pašnāvību tendētiem pusaudžiem.

Komentāri (58)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu