Laimē ķermeņa un sejas procedūras 3 nedēļu garumā! (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tuvojas gada gaidītākie svētki, laiks, kuru pavadām kopā ar ģimeni un pārdomājam aizejošā gada notikumus. Ziemassvētki ir laiks, kad jo īpaši gribam izskatīties un justies brīnišķīgi. Ticam, ka tev ir vairāki skaistuma un veselības noslēpumi, ar kuriem vari padalīties. Par to mēs tev dāvāsim iespēju izbaudīt fantastiskas trīs nedēļas!

TVNET sadarbībā ar Labo Sajūtu Laboratoriju piedāvā eksperimentu – vai iespējams uzlabot pašsajūtu un sapost savu ķermeni trīs nedēļu laikā?

Atklāj savas iedarbīgākās diētas noslēpumu; padalies ar pašgatavotas sejas maskas recepti; iesaki relaksējošāko vannu; pastāsti, kuri vingrojumi uzlādē tavu ķermeni; iesaki idejas, kā sapost matus svētkiem; apraksti savu meditācijas paņēmienu un vēl, un vēl…


15. novembrī TVNET sadarbībā ar Labo Sajūtu Laboratoriju izsludina konkursu, kurā lasītājas tiek aicinātas padalīties ar savu «Ziemassvētku gaidīšanas rituālu».

Skaistuma recepte jāpievieno kopā ar foto – komentāra vietā raksti savu recepti vai atklājumu

skaistumkopšanā, veselības uzlabošanā!

Labākā stāsta autore saņems iespēju palutināt sevi ar dažādām ķermeņa un sejas procedūrām, apmeklēt jogas nodarbības, reiki un ajurvēdas speciālistus jogas un skaistuma studijā – «Labo Sajūtu Laboratorijā» trīs nedēļu garumā.

TVNET katru nedēļu sniegs apskatu par to, kādas procedūras lasītāja ir veikusi, kādas ir lasītājas sajūtas un rezultāti.

Kas noteiks uzvarētāju?

Labākā foto un komentāra autoru noteiks pārstāvji no Labo Sajūtu Laboratorijas.

Uzvarētājs tiks paziņots TVNET konkursu sadaļā 1. decembrī.

Balvā lasītāja saņems dažādu speciālistu konsultācijas, ķermeņa un sejas procedūras, kā arī jogas nodarbības, kuras uzvarētāja pēc izvēles apmeklēs no 3. līdz 21. decembrim.


Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu