Kia dizaineru idejas par pro_cee'd GT (11)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kompānija Kia ir izplatījusi pirmo karstā, tiesa, vēl neeksistējošā pro_cee'd GT dizaina skici.

Jaunais pro_cee'd jeb kompaktklases hečbeka cee'd trīs durvju versija pasaules pirmizrādi piedzīvoja pavisam nesen, pirms diviem mēnešiem Parīzes automobiļu izstādē. Drīz pēc tam atklātībā nonāca informācija, ka modelim būs dizainiski atšķirīga karstā versija, ko dienvidkorejiešu uzņēmums no nākamā gada vidus plāno stādīt pretī Eiropas karstajiem kompaktklases auto (patiesībā jau arī cee'd ir auto, ko konstruē un ražo Eiropā). Gaidāms, ka pēc pirmizrādes Ženēvā nākamā gada martā pro_cee'd GT pārdošanā nonāks jau vasarā, vēsta Motor.ru.

Trīs durvju pro_cee'd jaunā paaudze debitēja septembra beigās Parīzes motoršovā
Trīs durvju pro_cee'd jaunā paaudze debitēja septembra beigās Parīzes motoršovā Foto: Publicitātes foto

Karstais hečbeks tiks apgādāts ar 1,6 litru turbo dzinēju, kurš, pēc Kia teiktā, attīstīs vairāk nekā 200 zirgspēku. Cik tieši zirgspēku, nav teikts, taču iepriekš ir izskanējušas vairākas versijas, tostarp par 208 un 220 zirgspēkiem.

Trīs durvju pro_cee'd tikmēr tiek piedāvāts ar tiem pašiem 1,4 un 1,6 litru benzīna un dīzeļmotoriem, kas ir piecu durvju cee'd klāstā. Konkrētāka informācija sekos, tuvojoties modeļa laišanai pārdošanā, kas plānota 2013.gada pavasarī.

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu