Amerikānis uzbūvējis desmitvietīgu Hārliju (21)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Ir ātri, ir lēni, ir dārgi un ir lēti motocikli. Bet ir arī tādi braucamie, ko citādāk kā ar vārdiem «ļoti neparasts» aprakstīt nevar.

Viens no tādiem ir «The Timeline Motorcycle», ko uzbūvējis amerikāņu entuziasts Stīvs Hopinss no Šavano apgabala Viskonsinas štatā. Jāatzīmē gan, ka motociklam ir jau vismaz trīs gadi, taču mūsu pusē par tādu brīnumu nebija dzirdēts.

Lai vai kā, Hopkinsa veidojums ir 7,46 metrus garš «Harley Davidson» motocikls ar veseliem septiņiem motoriem, kuru kopējais darba tilpums ir 8,79 litri, un precīzi 10 sēdvietām. Abiem velkošajiem aizmugurējiem riteņiem dzinēju vilkmi pievada vairāk nekā 12 metrus gara ķēde.

Braukt ar šādu motociklu noteikti nav viegli, un nez vai palīdz arī papildu drošībai uzstādītie nolaižamie atbalsta ritenīši, kas līdzīgi kā mazu bērnu velosipēdus «Timeline Motorcycle» pasargā no apgāšanās. Zemāk pievienotajā video izskatās, ka pat uz šosejas motocikls nepārtraukti atbalstās uz viena no palīgriteņiem.

Komentāri (21)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu