Ivars Caune testē KIA cee'd Sportswagon (67)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Viens no savdabīgākajiem modeļu nosaukumiem mūsdienu autobūvē, bez šaubām, ir cee'd jeb, kā saka populārā raidījuma Top Gear vadītājs Džeremijs Klārksons, - cē apostrofs dē.

Nosaukums dienvidkorejiešu kompānijas KIA Eiropā dizainētajam, konstruētajam un ražotajam auto ir dīvains, turpretim pats auto tāds nebūt nav. Daudzi uzskata, ka KIA ir nenovērtēts zīmols, kas izlaiž pēc skata glītus, tehniski modernus auto.

Modelis cee'd kompāniju pārstāv kompaktklasē un ir pieejams trīs dažādos virsbūves izpildījumos - kā piecu durvju hečbeks, kā pro_cee'd trīs durvju modelis un Sportswagon universālis.

Ne tik daudz sportiskā, cik praktiskā universāļa labās un sliktās īpašības, tās cenas atbilstību piedāvātajam aprīkojumam un materiāliem, un visbeidzot arī veiktspēju vislabāk novērtēt pratīs cilvēks, kam ir ilga pieredze automobiļu jomā, kurš ir dresējis daudzus, jo daudzus jaudas ziņā par KIA krietni pārākus auto, un šoreiz tas būs trīspadsmitkārtējais Latvijas autorallija čempions Ivars Caune.

Komentāri (67)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu