Laimē biļetes un šokolādes kosmētikas komplektu! (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Atbildi pareizi uz jautājumiem un laimē biļetes uz «Baltic Beauty 2012» izstādi, kā arī ekskluzīvu šokolādes kosmētikas komplektu!

Šokolādes komplekts:

SIA «Inovatīvo biomedicīnas tehnoloģiju institūts», piedaloties ārstiem, biologiem, farmaceitiem un ķīmiķiem-tehnologiem, ir izstrādājis inovatīvu šokolādes nutrikosmētikas komplektu. Tajā ietilpst šokolādes sejas maska un šokolādes tāfelītes, kas pastiprina maskas iedarbību. Revolucionārā produkta ideja ir nodrošināt vienlaicīgu iedarbību uz ādas šūnām gan ārīgi (maska), gan iekšķīgi (šokolāde iedarbojas caur asinsrites sistēmu). Pateicoties šai kombinācijai, nutrikosmētikas komplekts nodrošina ne tikai lokālu iedarbību uz ādu, bet iedarbojas arī uz visu organismu, palīdzot mazināt nogurumu un nervozitāti, un uzlabo garastāvokli. Melnā šokolāde ir droši lietojama arī cukura diabēta gadījumā.

Izstāde «Baltic Beauty 2012»:

No 2. līdz 4. novembrim Ķīpsalā 8. reizi notiks vērienīgākais skaistumkopšanas projekts Baltijā un Skandināvijā – izstāde «Baltic Beauty 2012». Apmeklētāji varēs iepazīties ar jaunākajiem kosmētikas produktiem un aktuālākajām skaistumkopšanas tendencēm, saņemt profesionāļu konsultācijas, kā arī vērot aizraujošas frizieru, kosmetologu, grima mākslinieku un nagu skaistumkopšanas speciālistu paraugdemonstrējumus un konkursus, iedvesmoties un baudīt skaistuma svētkus.

Vairāk: http://www.bt1.lv/?link=00800004&subid=2413

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu