Ventspils dome aicina padotos ziedot Aivara Lemberga atbalstam (126)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Arnis Krauze/twitter.com

Latvijas televīzijas (LTV) žurnālists Arnis Krauze sociālajā tīklā «Twitter» publicējis Ventspils domes PR pārstāves izsūtīto e-pastu, kurā viņa aicina pašvaldībai pakļautās iestādes šā vakara LTV diskusiju raidījuma «Satrēgumstunda» telefonbalsojumā atbalstīt no amata atcelto un smagos noziegumos apsūdzēto Aivaru Lembergu.

Atgādināsim, ka telefona zvani raidījuma laikā ir par maksu. Lai arī summa nav liela, ja zvans tiek veikts no pašvaldības iestādes, to var saukt par nelikumīgu administratīvo līdzekļu tērēšanu.

Šovakar LTV debašu raidījumā «Satrēgumstunda» ir paredzēta no amata atceltā Aivara Lemberga un Vides reģionālās un attīstības ministra Edmunda Sprūdža tikšanās.

Tieši Sprūdžs izdeva rīkojumu atcelt no amata atcelt ilgus gadus Ventspils domē saimniekojošo un par oligarhu dēvēto Lembergu. No amata pienākumiem viņš atcelts par vairākiem pieļautajiem normatīvo aktu pārkāpumiem, kas liecina par pierādījumiem par Lembergu kā patiesā labuma guvēju, piedaloties lēmuma pieņemšanā par vairāk nekā 20 komersantiem.

Minētais Ventspils domes Mārketinga domes vadītāja vietnieces Lindas Ruzdogas izsūtītais e-pasts adersēts vairākām Ventspils pašvaldības pārraudzībā esošām iestādēm kā, piemēram, policijai, komunālajai pārvaldei, Olimpiskajam sporta centram un Ziemeļkurzemes reģionālajai slimnīcai.

Elektroniskajā vēstulē viņa informē par TV raidījuma norisi un tajā notiekošo tiešraides balsojumu. «Aicinām atbalstīt priekšsēdētāju,» rakstīts vēstulē.

Foto: Arnis Krauze/twitter.com
Komentāri (126)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu