Ieskats Parīzes motoršovā (7)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Nepilnu stundu ilgas pastaigas attālumā no Parīzes simbola - Eifeļa torņa - patlaban norit un tikai svētdien tiks slēgts Parīzes motoršovs.

Francijas galvaspilsētā uz vienu no lielākajām auto izstādēm pasaulē autobūves uzņēmumi un ar tiem pastarpināti saistītās firmas, kā arī tūninga kompānijas, sabrauc reizi divos gados, jo Parīzes motoršovs notiek uz maiņām ar Frankfurtes auto izstādi, kas arī tradicionāli notiek septembros, ar viena gada pauzi.

Par Parīzes šova mērogiem liecina tam sagatavoto un speciāli pietaupīto pirmizrāžu skaits. Parīzē pasaules debiju piedzīvo pirmais BMW priekšpiedziņas auto (pagaidām gan konceptauto formātā), jaunais, septītās paaudzes VW Golf, mazcenas Škoda Rapid, jaunas Dacia, supermašīnas McLaren F1 ideoloģiskais pēctecis, Jaguar rodsters F-TYPE un Mazda6 sedanam līdzās uzstājas jaunais Mazda6 Wagon.

Tepat notiek arī jaunā Renault Clio, mazās klases Opel ADAM un daudzu citu dažādu klašu un statusu auto pirmizrāde, bet par to vairāk rakstam pievienotajā raidījuma Tavs Auto video sižetā.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu