TVNET interjera dizaina skatītāju simpātija ir Karīna Kēberga!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

TVNET sadarbībā ar «Baltic Furniture 2012» rīkoja konkursu, kur katrs TVNET apmeklētājs varēja nobalsot par sev tīkamāko interjera dizainu. Noslēdzot konkursu, top zināms, ka uzvarētāja ir māksliniece Karīna Kēberga!

TVNET un «Baltic furniture 2012» kopīgi rīkotajā balsojuma konkursā uzvar interjera māksliniece Karīna Kēberga, par kuras darbu kopā tika nobalsots 1249 reizes!

Karīnu Kēbergu TVNET apbalvos šovakar pasākuma «Gada balva dizainā 2012» laikā!

Otrajā vietā ar 704 balsīm ierindojas dizainere Anna Butele, bet trešajā interjera dizains, kuru veidoja Zane Tetere un Kārlis Lauders - par viņu darbu tika balsots 669 reizes!

No 4. līdz 7. oktobrim Ķīpsalā notiks nozīmīgākais gada notikums mēbeļu nozarē – 17. starptautiskā mēbeļu un interjera izstāde «Baltic Furniture 2012», kura vienkopus pulcēs mēbeļu ražotājus, tirgotājus, dizainerus un iepircējus no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un citām valstīm. Izstādes akcenti – kvalitatīvas un funkcionālas Baltijā ražotas mēbeles un dizains visdažādākajās tā izpausmēs.

Izstādē piedalīsies vismaz 155 uzņēmumi no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Vācijas, Somijas, Zviedrijas, Dānijas un Indijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu