Mirušajai modelei sociālajos portālos divdomīgi ieraksti

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Lielbritānijas policija turpina izmeklēt latviešu modeles, motosportista un uzņēmēja Jāņa Vintera meitas Lauras Pahomovas nāves apstākļus. Meitene nedēļas nogalē izkrita no Mančestras viesnīcas 14.stāva.

Lauras «Facebook» profils īsi pēc viņas nāves tika dzēsts, tomēr «Daily Mail» rīcībā nonākuši tā ieraksti, kas interpretējami divdomīgi.

«Es esmu savas likteņa pavēlniece, esmu savas dvēseles kapteine. Normāla dzīve ir garlaicīga,» viņa rakstīja.

Savukārt kā savu iecienītāko viņa norādījusi amerikāņu satīrista Sema Levensona citātu: «Ja mirsti liftā, pārliecinies, ka nospied pogu «augšup».»

Lielbritānijas policija drīz vien pēc traģēdijas paziņoja, ka meitenes nāvi neuzskata par aizdomīgu - tas nozīmē, ka notikušais tiek uzskatīts vai nu par nelaimes gadījumu, vai pašnāvību.

Kā ziņots, svētdien Lielbritānijā, nokrītot no luksusa apartamentu balkona, dzīvību zaudēja motosportista Jāņa Vintera vecākā meita Laura. Meitene nokrita no 14.stāva balkona un piezemējās deviņus stāvus zemāk - citā balkonā.

Laura Pahomova strādāja par modeli un pēdējos četrus gadus dzīvojusi Lielbritānijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu