Traģiski bojā gājusī modele ir motosportista Vintera meita

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Svētdien Anglijas pilsētā Mančestrā bojā gājusī latviešu modele Laura Pahomova (23) ir pazīstamā motosportista un uzņēmēja Jāņa Vintera vecākā meita.

Kā telefonsarunā ar TVNET apstiprināja Elejas vidusskolas pārstāvji, traģiski bojā gājusī Laura Pahomova šajā mācību iestādē ir apguvusi zinības pirmajās četrās klasēs.

Tolaik par meitenes skolas gaitām vairāk rūpējusies viņas mamma.

Savukārt Jelgavas Spīdolas ģimnāzijā TVNET pastāstīja, ka bojāgājusī meitene vidusskolas laikā bija ļoti laba skolniece. Abu skolu pārstāvji atturējās sniegt vairāk informācijas par šo skumjo gadījumu.

Sazinoties ar vairākām Latvijas modeļu aģentūrām, TVNET noskaidroja, ka Laura Pahomova nebija pasaulē un Latvijā labi zināma modele.

Viesnīcā tobrīd notika partijas kongress

Apartamentu un dzīvokļu kompleksā traģēdijas laikā vairums viesu bija Lielbritānijas Darba partijas biedri, kas bija ieradušies uz kongresu Mančestrā.

Pēc sievietes līķa atrašanas svētdien policija sākusi izmeklēšanu, tomēr neuzskata, ka viņas nāve bijusi vardarbīga.

Latvijā dzimusī modele dzīvoja Blekbērnā, apmēram 40 kilometru no Mančestras, bet bija noīrējusi arī dzīvokli Mančestrā.

Viņas dzīvokļa biedrene Blekbērnā, kas nevēlējās atklāt savu vārdu, laikrakstam teica, ka tuvinieki mēģina noskaidrot, kas notika ar Pahomovu, lai gan policijas versija ir, ka viņa nokritusi.

Krīt no deviņu stāvu augstuma

Policijā informēja, ka sieviete nokritusi no balkona un iekritusi citā balkonā deviņus stāvus zemāk. Ēkai kopumā ir 14 stāvu.

Tiesu mediķi atzinuši, ka viņa no gūtajām traumām mira notikuma vietā.

TVNET izsaka līdzjūtību bojāgājušās tuviniekiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu