Notiks modes festivāls «Riga Fashion Week»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Baltijas modes federācija informē par Baltijas valstu reģionā nozīmīgākā modes festivāla - RIGA FASHION WEEK - tuvošanos, kas notiks no 30.oktobra līdz 3.novembrim izstāžu zālē «Rīgas Mākslas Telpa», kā arī citās interesantās vietās.

Ir ātri aizritējusi vasara, un atkal rudens ir klāt. Tas ir aktīvs laiks jauniem startiem un progresīvo ideju īstenošanai. Modes cienītajiem Rīgā rudens nemainīgi asociējas ar tradicionālo Modes nedēļu, kas šosezon notiks no 30.oktobra līdz 3.novembrim. Kā jau visā pasaulē, rudens RIGA FASHION WEEK laikā

tiks izrādītas nākamā gada pavasara/vasaras tērpu kolekcijas, ko radījuši populārākie Latvijas, Lietuvas un Igaunijas dizaineri,

kā arī īpašie viesi no Vācijas, Nīderlandes un Ukrainas.

Par šīs sezonas RFW vizītkarti kļuva slavenā Latvijas dizainera Ata Artemjeva jaunās kolekcijas fotogrāfija. Rīdzinieki un pilsētas viesi varēs redzēt to pilsētas ielās, modes žurnālos un internetā pasākuma reklāmas kampaņas ietvaros. Interesanti ir arī tas, ka Rīgas modes nedēļas imidžu jau ne pirmo reizi izstrādāja fotogrāfe un stiliste Poļina Viļuna, modes mākslinieks Atis Artemjevs un modele Madara Mālmane (modeļu aģentūra «Gints Bude Model Management»).

Modes dizainers un modeļu aģentūras «Gints Bude Model Management» vadītājs Gints Bude: «Man ir liels prieks, ka šis talantīgais trijnieks - fotogrāfe Poļina Viļuna, modele Madara Mālmane un dizainers Atis Artemjevs - kārtējo reizi pierādījuši, ka māk strādāt pasaules zīmolu līmenī. Jau otro reizi viņu kopējā darba rezultāts rotā RIGA FASHION WEEK mārketinga materiālus. Īpaši man ir dubults prieks, jo Madara un Atis ir mani mācekļi.»

Rīgas modes piekritēji, stilisti, modes kritiķi un industrijas speciālisti jau ar nepacietību gaida, ko modes dizaineri piedāvās valkāt nākamajā pavasarī un vasarā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu