Piedalies, vērtē un laimē krēslu!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Atbildi pareizi uz jautājumiem, novērtē vairāku dizaineru interjera darbus un laimē elegantu dizaina krēslu un ielūgumus uz izstādi «Baltic Furniture 2012»!

TVNET lasītājiem izvērtēšanai nododam bildes no konkursa «Gada balva dizainā 2012» nominācijas «Interjera dizains».

Novērtē katru dizaina darbu, un kopā noteiksim TVNET interjera dizaina simpātiju:

Kad esi nobalsojis, esi aicināts piedalīties jautājumu konkursā un laimēt elegantu dizainera krēslu:

No 4. līdz 7. oktobrim Ķīpsalā risināsies nozīmīgākais gada notikums mēbeļu nozarē – 17. starptautiskā mēbeļu un interjera izstāde «Baltic Furniture 2012», kura vienkopus pulcēs mēbeļu ražotājus, tirgotājus, dizainerus un iepircējus no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un citām valstīm. Izstādes akcenti – kvalitatīvas un funkcionālas Baltijā ražotas mēbeles un dizains visdažādākajās tā izpausmēs.

Izstādē piedalīsies vismaz 155 uzņēmumi no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Vācijas, Somijas, Zviedrijas, Dānijas un Indijas.

Gada balva dizainā

Latvijas Dizaineru savienība izstādē veidos ekspozīciju ar jaunākajiem Latvijas dizaineru, arhitektu, nozarē strādājošo darbiem un pasniegs «Gada balvu dizainā 2012», kas ir augstākais un prestižākais dizaineru darba novērtējums Latvijā. Šogad konkursam ir pieteikti 149 darbi, un tie tiks vērtēti nominācijās «Interjera dizains», «Modes/tekstila dizains», «Fotodizains», «Rūpnieciskais dizains», «Vides dizains» un «Grafiskais dizains».

«Gada balvas dizainā» mērķis ir sabiedrībai un uzņēmējdarbības videi parādīt dizaina neatsveramo lomu inovatīvu produktu un pakalpojumu radīšanā. Dizaina produkti var vairot ne tikai katra uzņēmuma ienākumus un nodrošināt tālāko izaugsmi, bet nodrošina arī tautsaimniecības attīstību un sabiedrības labklājības paaugstināšanos kopumā. Šogad pieteikto darbu īpatsvaru veido tieši rūpnieciskā dizaina darbi, kas parāda, ka šī dizaina nozare kļūst pieprasītāka, vairāk novērtēta uzņēmējdarbības vidē. Konkursam ir pieteiktas interesantas un radošas idejas, starp kurām ir arī starptautisku atzinību guvuši produkti,» stāsta LDS priekšsēdētājs Andrejs Broks.

Notiks arī neformālā konkursa «TU RĪGA» dalībnieku apbalvošana. Šogad neformālā konkursa galvenā tēma ir TURĪGUMA daudzināšana un sa-tu-rīga dizaina asprātīgi meklējumi. Konkursa mērķis ir rosināt radīt jaunus, neparastus, asprātīgus produktus, dizaina objektus, iemiesotas dizaina idejas, kas atbilstu devīzei «TU RĪGA», uzsverot savu skatījumu un jaunradīto darbu citādību, neparastumu, jaunu iespējamo lietojumu.

Balvas ieguvēju paziņošana un uzvarētāju apbalvošana notiks Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā 5. oktobrī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu