Gulbenes domes priekšsēde jauno auto vēlas lietot individuāli (4)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Dzirkstele.lv

Gulbenes novada domes priekšsēdētāja Sandra Daudziņa saskaņā ar jau esošo tradīciju arī jauno, nupat pašvaldībā nomā saņemto vieglo automašīnu «Volkswagen Jetta» vēlas lietot individuāli. Par to vakar deputāti lēma kārtējā domes sēdē. Iepriekš S.Daudziņa individuāli lietoja vieglo automašīnu «Mazda», kurai beidzies nomas termiņš.

20.septembrī finanšu komitejas sēdē deputāti vienojās uz domes sēdi virzīt lēmuma projektu - nodot individuālā lietošanā uz amata pienākumu pildīšanas laiku vieglo automašīnu «Volkswagen Jetta» S.Daudziņai. Paredzēts arī noteikt, ka «Volkswagen Jetta» pieļaujamais nobraukumu mēnesī būtu līdz 2900 kilometriem, gadā - līdz 34 800 kilometriem ar degvielas patēriņu 8 līdz 8,5 litri. Automašīnai paredzēts noteikt vienlaikus divas garāžu adreses - gan Gulbenē, Ābeļu ielā 2, kur ir novada domes telpas, gan amatpersonas dzīvesvietā Daukstu pagastā.

Šāds lēmuma projekts ir pamatots ar pašvaldības saistošajiem noteikumiem, kuri paredz kārtību, kādā domes amatpersonas var izmantot pašvaldības mantu.

Deputāts Nikolajs Stepanovs vēlējās zināt, par kādiem līdzekļiem pašvaldība tikusi pie jaunas automašīnas domes priekšsēdētājai. Atbilde bija - autonomai tiek lietoti transportam paredzētie pašvaldības līdzekļi, veicot līzinga maksājumus.

Jau rakstījām, ka jūlija sākumā Gulbenes novada dome savā interneta mājas lapā bija publiskojusi vēlmi jau rudenī sākt un četrus gadus turpināt nomāt vairākas vieglās automašīnas - domes vadības, domes administrācijas, būvvaldes un domes Tehniskās nodaļas vajadzībām. Izsludinātā iepirkuma tehniskajā specifikācijā bija precīzi norādīta vajadzība - četru faktiski jaunu vieglo automašīnu, tostarp divu džipu, pilna servisa noma. Domes vadības automašīnai bija jābūt ne vecākai par 2011.gada izlaidumu. Vēlāk pašvaldība publiskoja informāciju, ka domes vadības vajadzībām izraudzīts SIA «Autofavorīts» piedāvājums autonomai par 13 454,04 latiem bez pievienotās vērtības nodokļa. Domes administrācijai un novada būvvaldei nederēja neviens piedāvājums, tāpēc būs atkārtots iepirkums. Domes Tehniskās nodaļas vajadzībām izraudzīts SIA «Autofavorīts» piedāvājums autonomai par 12 515,52 latiem bez pievienotās vērtības nodokļa.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu