Fotokonkurss «Mana bērnības lelle» (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr /mosippy

Lai arī kādas būtu bērnības atmiņas, ar mīļākajām lellēm mūs saista vārdos neaprakstāma draudzība un beznosacījuma mīlestība. TVNET sadarbībā ar Latvijas Leļļu teātri izsludina konkursu «Mana bērnības lelle».

Katram no mums bērnībā bijusi sava mīļākā lelle: suņuks vai lācēns, zilacaina daiļava vai lupatu lellīte, mincis, garausis zaķis vai adatains ežulis... Par viņiem, kas tikuši frizēti, ārstēti, mīļoti, baroti un pie reizes arī sarāti, varētu uzrakstīt veselu romānu: par to, kā viņi glabāja mūsu noslēpumus, līdzjūtīgi klausījās bēdu šņukstos, gavilēja par mūsu uzvarām, varonīgi pārcieta potes slimnīcās, dzēra rūgtas zāles. Un kopā ar mums pārdzīvojuši karus, krīzes, trūkumu un badu.

Ir skaidrs tikai viens: Mekucis, Poģis, Reksis, Pēcis, Gustiņš, Zuze, Milda un pārējie - viņi nekad nav bijuši, nav un nebūs TIKAI lelles, bet uzticības personas, kuras glabā visslepenākos noslēpumus un bijušas kopā ar mums bez jelkādiem noteikumiem. Viņas nekad nenonāks konteinerā vai second hand plauktos, bet būs cīņubiedri līdz mūsu mūža galam.

Pienācis laiks ar viņiem un viņām iepazīstināt citus! Tāpēc TVNET sadarbībā ar Latvijas Leļļu teātri sāk aizraujošu fotokonkursu «Mana mīļākā lelle».

Konkursā droši var piedalīties visu vecumu «modeļi» – arī tie, kurus auklējušas mūsu omītes, vecpapi, mammas un tēti. Nekas, ja laika gaitā rotaļlieta cietusi no mūsu mīlestības, ko pierāda atirusi ķepa vai pazudusi auss, vai arī tā tikusi remontēta, šūta vai līmēta. Jo tas taču apliecinājums vienīgi tam, ka tieši tā ir mūsu mīļākā lelle!

Konkursam iesūtītos darbus vērtēsit jūs, mīļie portāla lietotāji, TVNET kolektīvs un Latvijas Leļļu teātris, tāpēc kopumā tiks noteikti trīs uzvarētāji.

Katram uzvarētājam Leļļu teātris dāvās ielūgumus divām personām uz jebkuru no Leļļu teātra izrādēm pēc izvēles, kā arī izrādes «Pepija Garzeķe» mūzikas albumu!

Konkursam pieteikt foto vari līdz 3.septembrim - 4.septembrī sāksies balsošana!



Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu