Eksperts: par žakešu modes aktualitātēm šoruden! (5)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto/Narciss

Kādas aktualitātes rudenī gaidāmas žakešu frontē? Kādos veidos vēl varam žaketi sakombinēt ar citiem apģērba gabaliem, ar kādiem aksesuāriem atsvaidzināt kopskatu un veidot citu stilu, jautā TVNET lasītāja.

Atbild modes zīmola «NARCISS» dibinātāja Alise Trautmane:

2012. gada rudens sezonai raksturīgas būs saīsinātas žaketes ar ¾ vai 7/8 piedurknēm, kas uzsver žaketes starpsezonālo raksturu. Šāda veida žaketei aizdare ir sekundāra. Tā var būt un var nebūt. Brīva silueta žaketes lieliski izskatīsies pie zīmuļveida svārkiem un augstpapēžu kurpēm, taču to droši vari iekļaut savā ikdienas apģērbu listē, kombinējot ar biksēm un izteiksmīgiem zempapēžu zābakiem.

Foto: publicitātes foto/Narciss

Viena no šajā sezonā dominējošām žakešu tendencēm ir elegances un minimālisma apvienojums, tas ir - jo mazāk detaļu, jo labāk. Detaļas tiek kompensētas ar daudzveidīgu, teksturētu materiālu izmantojumu.

Par rudens/ziemas sezonas TOP materiālu ir kļuvis samts.

Samta burvība slēpjas tā spējā radīt neparastus gaismēnu rakstus, kas šo materiālu padara neatkārtojamu. Klasiska silueta samta žakete būs pareizā izvēle gan dinamiskai dienai darbā, gan vakariņām sveču gaismā.

Foto: publicitātes foto/Narciss

Daudzveidīgas ir žakešu apkakļu tendences: neliela stāvapkakle, šallveida apkakle, atlokapkakle, kā arī pavisam vienkārši un askētiski - bez apkakles.

Lai gan brīvā silueta žakete pieļauj arī aizdares neesamību, tomēr citas to tieši akcentē. Varbūt mazliet neparastas šķitīs žaketes ar rāvējslēdža aizdari, tomēr tā arvien vairāk tiek izmatota ne tikai ērtuma nodrošināšanai, bet arī dekoratīvos nolūkos. Rudens/ziemas

sezona spēlējas ar izteiksmīgām pogām. Visbiežāk tā ir viena vienīga, bet pamanāma.

Rudens/ziemas sezona atnes jaunas vēsmas «biker» stila žakešu tendencēs. Ar ko mums visbiežāk asociējas šī žakete? Protams, tā ir āda, daudz metālisku elementu, taču šosezon

«biker» stila žaketes tiek piedāvātas no kvalitatīviem austajiem materiāliem,

kā velvets, vilnas filcs, lamas un alpakas vilna u.c.

Foto: publicitātes foto/Narciss


JAUTĀ ARĪ TU TVNET MODES EKSPERTAM - JAUTĀJUMA LOGĀ!



Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu