«Latio»: Zatlera dzīvokļa iegādes cena ir atbilstoša (10)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bijušā prezidenta un pašreizējā Saeimas deputāta Valda Zatlera vajadzībām plānotā dzīvokļa Elizabetes ielā pirkšanas cena gandrīz 500 tūkstoši latu ir atbilstoša, atzina nekustamo īpašumu kompānijas «Latio» Dzīvokļu un savrupmāju tirdzniecības nodaļas vadītāja Vija Gailīte.

«Dzīvokļa Elizabetes ielā 17 norādītā iegādes cena – 484 934 lati – atbilst tā atrašanās vietai, kvalitātei, platībai un šādu dzīvokļu pašreizējam cenu līmenim,» sacīja Gailīte un piebilda, ka dzīvoklis atrodas labā mājā prestižā Rīgas centra vietā un šādiem dzīvokļiem piedāvājums ir ierobežots.

Savukārt nekustamo īpašumu darījumu kompānijas «Baltic Sotheby's International Realty» valdes locekle Ilze Mazurenko aģentūrai BNS iepriekš norādīja, ka Zatlera vajadzībām plānotā dzīvokļa pirkšanas cena ir pārvērtēta un dzīvokļa reālā vērtība varētu būt aptuveni 420 tūkstoši latu.

Jau vēstīts, ka Latvijā valsts garantē eksprezidentam dzīvokli, automašīnu, apsardzi un sekretāru. Tā kā Zatleru amatā nepārvēlēja, Valsts prezidenta kancelejā tikai izveidota komisija, lai atrastu piemērotu pastāvīgo dzīvokli Zatleram, kas viņam pienākas atbilstoši likumam.

Pašlaik Zatleram noskatītais dzīvoklis Elizabetes ielā no uzņēmējas Irēnas Pulkinenas jau tiek īrēts viņa vajadzībām, un par to maksātā nomas maksa, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli, ir 820 latu mēnesī. Šajā summā gan nav iekļauti komunālie maksājumi.

Dzīvokli iegādāsies «Valsts nekustamie īpašumi».

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu