Skaistumkopšanas negadījumu konkursa uzvarētāji! (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Konkursā aicinājām lasītājus pastāstīt par savu skaistumkopšanas negadījumu, kas noticis mājās. Pēc visu stāstu izlasīšanas skaistumkopšanas salona «HairRiga» pārstāvji izvēlējās divus uzvarētājus, kuriem dāvās iespēju pucēties savā salonā!

Par interesantāko stāstu tika atzīts Ilvas negadījums:

Bez matiem uz jaunu dzīves posmu...

«Man bija tikai 15 gadu, kad jau vairākkārtīgi biju savus matus izbalinājusi. Pienāca 9. klases izlaidums un, protams, arī kārtējā matu balināšanas reize! Nu ko - izbalināju... Pēc pašrocīgās balināšanas konstatēju, ka matu saknes ir raibas... Nu, ko darīt? Izbalināt vēlreiz! Tobrīd mani rezultāts apmierināja un, gaidot lielo dienu, ar mierīgu sirdi devos gulēt! Nākamajā dienā, kā jau visām meitenēm, arī man bija sarunāts frizieris. Frizieris prasa, ko darām - balinām vai iesi raiba? Es, protams, - balinām, balinām! Lai jau smuki beigās ir :) Tā trešo reizi izbalināja manus matus. Ballē biju skaisti safrizēta un vakars izdevies! Nākamajā dienā izlēmu, ka vajag visas matu lakas un želeju bundžas no matiem dabūt ārā - gāju mazgāt matus! TIE VIENKĀRŠI NOKRITA NOST! Turklāt ne visi, bet vienā pusē paliku ar gandrīz zēngalviņu... Man iepriekš mati bija līdz krūtīm, bet tagad nokrita līdz ausu garumam... Nācās arī pārējos matus nogriezt :( Pagāja seši gadi, līdz mati atauga... Tā nu visu tehnikuma laiku, kad biju iecerējusi būt smuka, pavadīju ar pieciem matiem uz galvas... Šad tad gan piešuju šinjonu. Kaut pagājuši desmit gadi - mana vecāmāte vēl aizvien smejas par mani :)»


Ilva saņem 40 latu dāvanu karti salonā «HairRiga», kuru varēs saņemt pie salona administratores i/c «Olimpija» (www.hairriga.com)

Salons «Hairriga» izvēlējās arī simpātiju no bērnu auditorijas, dāvājot mazajai princesei iespēju doties uz specializēto bērnu frizētavu «HairRiga KIDS». Arī par šo iespēju jautā salona «HairRiga» administratorei.

KISS GRIMS

Šo neatvairāmo bildi iesūtīja Jānis Mazurēvičs, kurš negadījumu komentē šādi: «Apgūlos pēc grūtas darba dienas un atmostoties ieraudzīju grupas «KISS» cienīgu make up, ko meita (2 g) bija sev uztaisījusi :D»

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu