Žurnālā «L’OFFICIEL Latvija» jūnija / jūlija numurā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Žurnālā «L’OFFICIEL Latvija» apvienotajā jūnija / jūlija numurā lasiet interviju ar Gunu Leiškalni-Rokk. Viņas foto bieži redzami mūsu žurnālu smalko aprindu dzīves hronikās. Izskatīgā sieviete publikas uzmanību piesaista ar mazliet noslēpumainu tēlu un netveramu stila izjūtu. Tā būtība meklējama ne tik daudz brendos un ne speciālistu konsultācijās, bet gan pašas Gunas gadu gaitā atklātajos principos un dzīvesziņā.

Guna intervijā stāsta par sava stila vaļiem, par to, kāpēc tik ļoti mīl visu francisko un kāpēc viņas dzīvoklī vienmēr pa rokai ir Louis Vuitton ceļasomas. Viņa atklāj: «Galvenais mana stila elements ir pašironija. Manā skatījumā cilvēks nav stilīgs, ja viņam pietrūkst šīs īpašības. Ar savu apģērbu vienmēr mēģinu izpaust divas lietas – cieņu pret pasauli un tajā pašā laikā ironiju un vieglumu attiecībā pret sevi.» Jaunā sieviete necenšas lietas tik ļoti saskaņot, piemēram, viņai var būt romantiska frizūra, zīda svārki, bet pāri uzvilkts džinsa krekls. Gunai ir būtiski, lai viss izskatās viegli, lai nerodas sajūta, ka visu dienu viņa ir sēdējusi pie spoguļa. Viņai patīk gaišas krāsas un vēsie toņi, tajā pašā laikā, ja iepatīkas, nopērk kaut ko košāku. No rotaslietām Guna ļoti iecienījusi pērles, kā pati stāsta: «Kad būšu kundze gados, nēsāšu ļoti daudz pērļu. Vīrs man tās vienmēr dāvina, es krāju, un 50 vai 60 gadu vecumā man ap kaklu vienmēr būs pērles.» Un, protams, vecumdienas viņa nevar iedomāties bez klasiskā Chanel kostīmiņa.

Vēl jaunajā žurnālā uzzināsiet Marijas Naumovas skaistuma recepti, ko dziedātāja izveidojusi jau gana sen. Nu jau 20 gadu viņa neēd gaļu, ievēro veselīga uztura principus, gadiem ilgi praktizē jogu un meditāciju, kā arī zina daudz vecmāmiņu recepšu. Pašlaik dziedātāja apmetusies uz dzīvi Francijā, un šiem iepriekš pārbaudītajiem līdzekļiem pievienojušies jauni. Piemēram, nesen Marija sev atklājusi eksotiskās afrikāņu dejas. Tas ir Marijas labākais antidepresants! Savukārt rītu Marija sāk, iedzerot siltu ūdeni ar citronu un ieejot uzmundrinošā kontrastdušā. Lai saglabātu ādu jaunu, viņa vienmēr sauļojas ar mēru un lieto saules aizsargkrēmu. Lai cik netipiski tas liktos, bet dziedātāja praktiski nelieto dekoratīvo kosmētiku. Viņa uzskata, ka sievieti patiesi skaistu dara mirdzošas acis un nekāda kosmētika to nespēj aizstāt.

Rakstus pilnībā lasiet žurnāla «L'OFFICIEL Latvija» apvienotajā jūnija / jūlija numurā.

Papildus žurnālā «L’OFFICIEL Latvija» lasiet, ko trīs leģendārās kino dīvas - Džeina Birkina, Šarlote Remplinga un Žaklīne Beseta - domā par modi, skaistumu un seksu. Uzziniet kā sagatavoties pludmales sezonai un ielūkojieties modes nama Lanvin aizkulisēs. Tāpat jums būs iespēja iegūt informāciju par zviedru populārāko modes zīmolu – ACNE un apskatīt jaunākās kāzu modes tendences.

Vēl žurnāla «L’OFFICIEL Latvija» apvienotajā numurā varēsiet aplūkot burvīgu stailingu, kas tika izveidots, iedvesmojoties no dabas krāsu skaistuma. Mūsu modes redaktore Olga Kolotova parūpējās par fantastiski vasarīgu un košu tēlu izveidošanu, izmantojot krāšņos un neatkārtojami skaistos FREYWILLE juvelierizstrādājumus, kā arī zīda lakatus. Burvīgo stailingu meklējiet žurnāla jūnija / jūlija numurā, savukārt fotosesijas aizkulisēs varat ielūkoties šeit: http://youtu.be/D1CzrpLb3s0

Tāpat žurnāls «L’OFFICIEL Latvija» šomēnes ir sagatavojis īpašu pārsteigumu. Pirmo reizi kopā ar žurnāla numuru saņemsiet arī speciālo pielikumu – «Beauty», kas sniegs ieskatu jaunākajās skaistumkopšanas tendencēs. Tajā uzzināsiet informāciju par jaunākajiem aromātiem un skaistumkopšanas produktiem, kā arī aktuālākajām procedūrām. Tāpat šajā izdevumā varēsiet atklāt slavenību skaistuma noslēpumus, kā arī uzzināt tieši savai horoskopa zīmei piemērotākos skaistumkopšanas produktus. Tas viss, lai jūs šovasar būtu jo īpaši skaistas!

Par žurnālu

«L’OFFICIEL Latvija» ir visvecākais no Eiropā pašlaik iznākošajiem modes žurnāliem. Tas parādījās 1921. gadā Parīzē un 1938. gadā kļuva par pirmo modes žurnālu pasaulē, kas publicējis krāsu fotogrāfijas. Pašlaik žurnāls tiek izdots 15 valstīs. Tas ir visbiezākais glancētais žurnāls Latvijā. Žurnāla jaunais numurs jau ir pārdošanā «Nаrvesen» un «PlusPunkta» tirdzniecības vietās, savukārt «L’OFFICIEL Latvija» abonēt ātri un ērti ir iespējams mājas lapā www.stylepages.lv.

Papildu informācija: www.stylepages.lv

Visi žurnāla «L’OFFICIEL Latvija» operatīvie jaunumi, informācija par konkursiem, fotogrāfijas un videomateriāli ir pieejami plašai publikai arī sociālajos tīklos:

Facebook: http://www.facebook.com/OfficielLV

Twitter: http://twitter.com/#!/Officiel_LV

Flickr: http://www.flickr.com/photos/lofficiel_latvija/

YouTube: http://www.youtube.com/user/LOfficielLV

Draugiem.lv: http://www.draugiem.lv/officiel/

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu