Kārlis Anitens vērtē Jaguar XF ar dīzeļdzinēju (6)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Jaguar ir atšķirīgs, var pat teikt, «savādāks» auto. Un, iespējams, tas radīts «savādākiem» cilvēkiem, kuri nevēlas pazust burzmā. Protams, «savādāki» jeb ne visiem pieņemami var izrādīties daži tehniskie agregāti. Bet kādam tas var trāpīt tieši desmitniekā!

Jaguar no konkurentiem atšķiras ar dažādiem interesantiem tehniskiem risinājumiem, piemēram, ātrumpārslēga vadības ripu, kas izbīdās no viduskonsoles, tiklīdz ieslēdz aizdedzi, un ventilācijas deflektoriem, kas tieši šajā brīdī pagriežas par 180 grādiem.

Jaguar ar 2,2 litru dīzeli un gandrīz 200 zirgspēkiem ir dinamisks auto ar precīzu balstiekārtu un ir piemērots azartiskai braukšanai. Bet, ja sanāk veikt tālāku ceļu, tas kļūst par komfortablu automobili ar ļoti labiem patēriņa rādītājiem.

Šoreiz Tavs Auto viesis, kuram vērtēšanai tiek piedāvāts tieši Jaguar XF, ir dramaturgs, treneris, aktieris, scenārists, režisors, producents un kādreizējais radio Star FM darbonis Kārlis Anitens.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu