Laimē dāvanu grozu ar HERCOGS produkciju un īpašo dizaina priekšautu! (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Laimē dāvanu grozu ar HERCOGS produkciju un īpašo dizaina priekšautu 35 latu vērtībā, ko piedāvā kulinārijas portāls www.cetrassezonas.lv kopā ar vienu no lielākajiem graudu pārstrādātājiem Baltijā A/S Rīgas Dzirnavnieks.

Rīgas Dzirnavnieks ražo un pārdod graudu pārstrādes produktus - visu veidu kviešu un rudzu miltus, miltu maisījumus, pārslas, placinātus graudus un putraimus industriālajiem patērētājiem (maizniekiem un konditoriem), kā arī fasēto produkciju individuālam patēriņam.

Ar zīmolu HERCOGS tiek ražoti tikai visaugstākās kvalitātes produkti, kas apmierina visaugstākās prasības, kā arī padara vieglāku un ātrāku kūku un citu miltu izstrādājumu pagatavošanu mājas apstākļos.

Jaunums Rīgas Dzirnavnieka produktu sortimentā ir HERCOGS pilngraudu auzu milti un pilngraudu kviešu milti, kurus lietot uzturā ir veselīgāk, jo tie satur vērtīgās vielas - šķiedrvielas, minerālvielas un vitamīnus.

Konkursa ilgums: 2012. gada 29.maijs – 4.jūnijs

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu