Vāc līdzekļus Munkevica atbrīvošanai (34)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Kukuļdošanā apsūdzētais bijušais Jūrmalas mērs Raimonds Munkevics jau tuvākajā laikā varētu tikt atbrīvots no apcietinājuma. Viņa atbrīvošanai tiek vākta tiesas noteiktā 50 000 eiro drošības nauda, vēsta laikraksts "Dienas bizness".

Advokāts Aivo Leimanis laikrakstam  neatklāja, cik liela daļa no drošības naudas jau ir savākta, bet uzsvēra, ka, tiklīdz summa būs nodrošināta, viņa klientam nevajadzēs gaidīt tiesas noteikto gala termiņu tās iemaksai, kas ir 1. septembris.

Leimanis arī nepieļauj, ka atbrīvotais Munkevics varētu piekrāpt tiesu un aizbēgt no valsts, kā to darīja Jūrmalgeitas 1 varoņi.

Jau vēstīts, ka Jūrmalas tiesa nolēma līdz 1. septembrim piemērot bijušajam Jūrmalas mēram  Munkevicam (Jūrmala – mūsu mājas) kā drošības līdzekli apcietinājumu, savukārt pēc tam viņš tiks atbrīvots no apcietinājuma pret 50 000 latu drošības naudu, ja tā tiks savākta.

Komentāri (34)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu