Vēlētājus mēģina iebarot ar cukurvati un saldējumu (89)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/joyosity

Politisko partiju birojos bez to programmām un reklāmām šogad dala dažādus saldumus. Tā "Vienotības" birojā apmeklētājiem tiek piedāvāta zaļa cukurvate, savukārt "Par labu Latviju" (PLL) štābā iespējams tikt pie saldējuma, šodien raksta "Neatkarīgā".

PLL saldējumus dala tikai Rīgas biroja apmeklētājiem, bet "Vienotība" ar pašražoto cukurvati ceļo pa Latviju.

"Zaļo cukurvati mēs dāvinām visiem interesentiem – gan biroja apmeklētājiem, gan pilsētas svētku un citu publisku pasākumu laikā, kur piedalās "Vienotība". Šajās dienās cukurvati Vienotības birojā nepiedāvājam, jo tā ceļo pa Latvijas reģioniem, toties skaistos, zaļos ābolus un kafiju var dabūt vienmēr," stāsta "Vienotības" sabiedrisko attiecību vadītāja Gunda Reire.

 Līdzīgas aktivitātes ir notikušas arī pirms citām vēlēšanām. Tā pērn pavasarī pirms Rīgas domes vēlēšanām enerģijas dzērieniem bija pievienota Aināra Šlesera enerģija, savukārt pirms vairākiem gadiem Joahims Zīgerists publiski dāļāja banānus.

Komentāri (89)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu