"Par labu Latviju!" deputātu kandidātu sarakstā būs vairākas pazīstamas personas (16)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Apvienības "Par labu Latviju!" (PLL) deputātu kandidātu sarakstā iekļautas vairākas sabiedrībā pazīstamas personas, liecina mūsu rīcībā esošā informācija.

Rīgas vēlēšanu apgabalā ar ceturto numuru kandidē režisore Gaļina Poļiščuka, bet septītais numurs varētu būt olimpiskajam vicečempionam, vingrotājam Jevgēņijam Saproņeko. Ar piekto numuru deputātu kandidātu sarakstā iekļauts Saeimas deputāts - LPP/LC frakcijas vadītājs Andris Bērziņš, ar sesto numuru - Rīgas domnieks Mihails Gavrilovs, bet septīto numuru kandidē bijusī veselības ministre Baiba Rozentāle.

Ar devīto numuru sarakstā iekļauts bijušais Rīgas mērs Andris Ārgalis, bet ar desmito - "Lietišķo sieviešu kluba" prezidente Irīna Pētersone. Aiz pirmā desmita deputātu kandidātu sarakstā iekļauts arī Saeimas deputāts Oskars Kastēns, bet saraksta beigās kandidēs arī līdzšinējā Saeimas deputāte Inese Šlesere un volejbolists Pāvels Seļivanovs.

Jau ziņots, ka LPP/LC ir publicējusi tikai pirmos trīs kandidātus visos vēlēšanu apgabalos.

Vidzemes vēlēšanu sarakstā ar pēdējiem numuriem kandidē līdzšinējie deputāti - Vents Armands Krauklis un Dzintars Jaundžeikars.

Pēc neoficiālas informācijas, Krauklis sarakstā iekļauts tikai pēc ilgstošām pārdomām, un viņam tiek pārmests par neprasmīgi sagatavotajiem Imigrācijas likuma grozījumiem.

Vidzemē ar 12 numuru sarakstā iekļauts arī motosportists Kristers Serģis.

Latgales vēlēšanu apgabala sarakstu noslēdz bijušais robežsardzes priekšnieks Gunārs Dāboliņš.

Komentāri (16)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu