Atzīst Odriju Hepbernu par skaistāko sievieti (38)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aptaujā, kurā piedalījušās vairāk nekā 2200 sievietes, par 20.gadsimta skaistāko sievieti atzīta Holivudas kino leģenda Odrija Hepberna.

Iepirkšanās telekanāla "QVC" rīkotajā aptaujā aktrise pārspējusi skaistumā arī tādas zvaigznes kā Merilinu Monro, kas ierindojusies topa trešajā vietā, un Greisu Kelliju, kas, pēc sieviešu domām, ir piektā skaistākā.

"Odrija Hepberna un Greisa Kellija abas savā pievilcībā ir vienlīdzīgi nezūdošas kā stila ikonas, taču viņas pārstāv visai atšķirīgus tēlus - Odrijai Hepbernai vairāk piemīt individuālisms un ekscentriskums, savukārt Greisai Kellijai raksturīgais stils bija klasisks un elegants," pētījuma rezultātus komentēja Viktorijas un Alberta muzeja kuratore Dženija Listere. "Iespējams, viņas vieno līdzīga gaume uz vienkāršību, un viņas abas bija uzticīgas savai izpratnei par modi. Greisa Kellija uzskatīja, ka apģērbam ir jāizceļ nēsātāja personība, nevis jānomāc tā - varbūt tas ir viņas noslēpums."

Topā iekļuvušas arī tādas skaistules kā Andželina Džolija, Skārleta Johansone, princese Diāna un Dženifera Enistone. Lai iekļūtu desmitniekā, mazliet balsu pietrūcis Kailijai Minogai, Bejonsai Noulzai un Odrijai Tatū.

Desmit 20.gadsimta skaistākās sievietes:

1. Odrija Hepberna;

2. Šerila Koula;

3. Merilina Monro;

4. Andželina Džolija;

5. Greisa Kellija;

6. Skārleta Johansone;

7. Halija Berija;

8. Velsas princese Diāna;

9. Kellija Brūka;

10. Dženifera Enistone.

Komentāri (38)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu