Berluskoni apgalvo, ka striptīzs bijis «burleskas konkurss» (2)

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bijušais Itālijas premjerministrs Silvio Berluskoni piektdien tiesā skaidroja, ka trakās ballītes viņa villā, no kurām vismaz vienā uzstājušās striptīza dejotājas mūķeņu tērpos, bijušas «burleskas konkursi».

Ekspremjers piektdien pirmo reizi parādījās tiesas procesā, kurā viņš ir apsūdzēts par dzimumattiecībām ar mazgadīgu prostitūtu.

Ballītes, pēc Berluskoni vārdiem, bijušas «elegantas vakariņas», kurām bijis raksturīgs «prieks, rāmums un jautrība».

Meitenes «praktizējušās burleskā»

Pēc vakariņām viešņas dažkārt sarīkojušas «burleskas konkursus un praktizējušās» ar viņu diskotēkā villā.

Prokuratūra iepriekš bija izteikusi pieņēmumu, ka Berluskoni, maksājot naudu prāvas lieciniecēm, varētu ietekmēt viņu liecības. Ekspremjers tam nepiekrīt.

«Es maksāju par šo meiteņu uzturēšanu, jo šī prāva viņu dzīvi ir sagrāvusi,» tā Berluskoni

par esošo situāciju izteicās prāvas starpbrīdī žurnālistiem. Prāvas dēļ kādas 30 sievietes nonākušas nabadzībā, sacīja ekspremjers, piebilstot, ka mediju spiediena rezultātā dažas zaudējušas darbu, citas pametušas viņu draugi.

«Viņu vienīgā vaina bija tā, ka viņas pieņēma manu ielūgumu uz vakariņām,» sacīja ekspremjers.

«Es atnācu paskatīties uz šo izrādi, plašo mediju nomelnošanas operāciju,» atzina Berluskoni, piebilstot, ka valsts naudas tērēšana šai «veltīgajai» prāvai ir skandaloza.

Modele: villā uzstājās striptīza dejotājas mūķeņu tērpos

To, ka ballītēs Berluskoni villā uzstājušās striptīza dejotājas mūķeņu tērpos, pirmdien Milānā tiesas prāvā liecināja modele Imane Fadila.

Viņa sacīja, ka pirmo reizi, kad viņa apmeklējusi ballīti, Berluskoni viņai iedevis 2000 eiro (1400 latu) skaidrā naudā un teicis: «Neapvainojies.»

Tovakar uzstājušās divas sievietes, kas bija ģērbušās mūķeņu tērpos - «melnās tunikās, baltās galvassegās un ar krustiem». Viņas sarīkojušas striptīzu toreizējā premjerministra Berluskoni acu priekšā, sacīja lieciniece.

Viena no divām striptīza māksliniecēm bijusi Nikole Mineti, kas tagad ir Lombardijas reģiona padomes deputāte, sacīja Marokā dzimusī Fadila.

Palikušas villā pa nakti

Mineti un citas sievietes palikušas Milānas apkaimes villā pa nakti, sacīja lieciniece, norādot, ka sievietēm, kas tur palikušas, maksāts papildus arī par seksu.

Fadila arī sacīja, ka ir dzirdējusi - Berluskoni maksājis par seksu vismaz divām sievietēm, kas bija uzlūgtas uz viņa ballītēm, vēsta Itālijas mediji.

Berluskoni ir apsūdzēts, ka viņam bijis sekss ar nepilngadīgu prostitūtu Karimu el Mahrugu. Viņš arī ļaunprātīgi izmantojis amata pilnvaras, lai panāktu, ka policija atbrīvo par zādzību arestēto Mahrugu, un šādā ceļā izvairītos no tā, ka gaismā nāk viņa paša noziegums.

Atbilstoši apsūdzībām Mahrugai, kad viņai bijušas dzimumattiecības ar Berluskoni, bijuši tikai 17 gadi. Viņa ir pazīstama arī ar pseidonīmu Rūbija Siržuzagle.

Berluskoni noraida apsūdzības, un arī Mahruga noliedz, ka viņai jelkad būtu bijis sekss ar ekspremjeru.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu