«UgunsGrēka» Zenta piedalās Ievas pārvērtībās (15)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / TV3

TV3 seriāla «UgunsGrēks» iemīļotā varone Zenta, ko atveido aktrise Regīna Devīte, Lieldienu nedēļā kopā ar raidījumu «Ievas pārvērtības» skatītājiem būs sarūpējusi pārsteigumu: ievērojot modes mākslinieku Ginta Budes un Sonitas Pāvuliņas padomus, aktrise mainīs ģērbšanās stilu. Iznākums būs redzams raidījumā «Ievas pārvērtības» 4.aprīlī, informē TV3 pārstāve Marta Zandersone.

Nav laika pucēties

Ikviens radis UgunsGrēka iemīļoto varoni Zentiņu seriālā redzēt zilā formas tērpā ar baltu priekšautiņu, nedaudz naivu un noraizējušos. Arī ikdienas dzīvē Zentas atveidotājai, aktrisei Regīnai Devītei, nav daudz laika pucēties. Viņas ģērbšanās stilu nosaka intensīvais ritms – darbs Valmieras teātrī, regulāra braukāšana ar autobusu no Valmieras uz Rīgu, lai filmētos «UgunsGrēkā», pēc tam atpakaļ uz Valmieru.

Pārvērtībām iesaka Ilze Pukinska

Sievišķīga atslodze, apmeklējot skaistumkopšanas salonu, kā arī izvēloties apģērbu lielveikalā, aktrisei nav bijusi sen, sen. Tāpēc viņas draudzene aktrise Ilze Pukinska, kura «UgunsGrēkā» spēlē Felzenbahera kundzi, Regīnu ieteica «Ievas pārvērtībām».

Foto: Publicitātes foto / TV3

«Ja mūs, pārējās, seriālā pucē un mums mainās apģērbs, Zentiņai mugurā ir jāvelk viens un tas pats – formas tērps,» stāsta Ilze Pukinska. «Arī dzīvē Regīnas ģērbšanās stils jau gadiem ir nemainīgs, intensīvā darba ritma dēļ nav daudz laika padomāt par sevi,

tāpēc sievišķīga atslodze viņai būtu ļoti nepieciešama. Viņa to pelnījusi,»

pirms pārvērtībām sacīja Regīnas kolēģe.

Gatava dzīvot pilī

Jāatzīst, ka par pārvērtību rezultātu sajūsmā ir abas. Redzot, kā mainījies Regīnas tēls un cik draudzene ir pacilāta un priecīga, Ilze jutās gandarīta, ka ieteikusi viņu «Ievas pārvērtībām».

Pati Regīna Devīte atzina: «Laiks, ko pavadīju «Ievas pārvērtībās», ir neaizmirstams. Visa pasaule griezās ap mani un rūpējās, lai jūtos labi. Ko tādu nebiju piedzīvojusi gadiem.

To vajadzētu izjust katrai sievietei.

Es ne tikai atpūtos, bet arī uzzināju daudz jauna – gan par ģērbšanos, gan matu kopšanu, gan kosmētiku. Jūtos pēc pārvērtībām kā karaliene un esmu gatava dzīvot pilī.»

Īpašais «Ievas pārvērtību» raidījums ar aktrises Regīnas Devītes piedalīšanos - 4. aprīlī plkst. 22 TV3.

Komentāri (15)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu