Ždanoka no Latvijas eiroparlamentāriešiem visbiežāk piedalījusies plenārsēdēs (10)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Eiropas Parlamenta (EP) deputāte Tatjana Ždanoka (PCTVL) ir apmeklējusi 96,64% parlamenta plenārsesiju, kas ir visaugstākais rādītājs starp visiem Latvijas deputātiem EP.

Mājas lapā "www.votewatch.eu" publicētā informācija liecina, ka Ždanoka apmeklējusi 288 no 298 plenārsesiju dienām. Augsts plenārsesiju apmeklējums arī arī eiroparlamentārietim Guntaram Krastam ("Libertas.lv") - 95,99%, Rihardam Pīkam (TP) - 95,32% un Georgam Andrejevam (SCP) - 93,98%.

Viszemākais jeb 81,21% plenārsēžu dienu apmeklējums starp Latvijas EP deputātiem ir Inesei Vaiderei (PS). Viņa apmeklējusi 242 no 298 plenārsesiju dienām. Vēl zemāks plenārsesiju apmeklējums ir EP deputātei Lienei Liepiņai (JL), bet jāņem vērā, ka viņa savus pienākumus sāka pildīt tikai pēc tam, kad Valdis Dombrovskis (JL) tika apstiprināts par Ministru prezidentu.

Liepiņa apmeklējusi deviņas no 14 plenārsesiju dienām. Nākamais zemākais plenārsesiju dienu apmeklējums ir Robertam Zīlem (TB/LNNK) - 82,94% un arī Dombrovskim - 83,39%.

Mājaslapā pieejama arī informācija par to, cik lojāli deputāts balsojis attiecībā pret savu dalībvalsti. Mērījums veikts, aprēķinot, cik bieži deputāts balsojumos paudis tādu pašu attieksmi kā pārējie Latvijas eiroparlamentārieši.

Saskaņā ar šiem datiem visatšķirīgāko viedokli no pārējiem Latvijas EP deputātiem paudusi Ždanoka, proti, viņa 54,64% balsojumu paudusi tādu pašu viedokli kā pārējie kolēģi no Latvijas. Visbiežāk tādu pašu viedokli kā pārējie Latvijas EP deputāti paudis Aldis Kušķis (JL) - 90,84%, Dombrovskis - 90,75%, un Ģirts Valdis Kristovskis (PS) - 90,67%.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu