Vinsleta ziedo naudu pēdējam izdzīvojušam "Titānika" pasažierim (5)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Filmas "Titanic" ("Titāniks") aktieri Keita Vinsleta un Leonardo di Kaprio ziedojuši 30 000 ASV dolāru (15 750 latus) 1912.gadā nogrimušā kuģa pēdējam dzīvajam pasažierim.

Abi aktieri, kā arī 1997.gada kases grāvēja režisors Džeimss Kamerons dāvāja naudu 98 gadus vecajai Milvinai Dīnai, lai palīdzētu viņai segt aprūpes nama izmaksas, vēsta izklaides ziņu portāls "Access Hollywood".

Dīna bija tikai astoņus mēnešus veca, kad bēdīgi slavenais pasažieru laineris uzskrēja aisbergam un nogrima Atlantiskā okeāna vidū. Traģiskajā avārijā no 2223 pasažieriem un kuģa apkalpes locekļiem izdzīvoja tikai 706 cilvēki.

Di Kaprio, Vinsleta un Kamerons piedāvāja savu palīdzību, atsaucoties uz īru mediju producenta, fotogrāfa un filantropa Dona Malana aicinājumu.

Divu gadu garumā fotografējot ar "Nokia" telefonu, Mulans izveidojis 100 fotogrāfiju labdarības izstādi, iecerot no fotogrāfiju pārdošanas iegūto naudu ziedot Dīnai.

"Es izrēķināju, ka, ja visa kolekcija tiks izpārdota, Milvina būs nodrošināta veselu gadu. Taču mans plāns bija dubultot šo summu un tādējādi nodrošināt viņu uz diviem gadiem. Tāpēc izstādes atvēršanā es publiski aicināju Džeimsu Kameronu, Leonardo di Kaprio, Keitu Vinsletu, kinokompāniju "20th Century Fox" un Selīnu Dionu ziedot tikpat daudz naudas, cik izdosies savākt man."

Kā vēsta ārzemju mediji, Mulans joprojām gaida atbildi no kanādiešu dziedātājas Selīnas Dionas, kas ieguvusi "Oskara" balvu par filmas "Titanic" ("Titāniks") dziesmu "My Heart Will Go On".

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu