Rolls-Royce Ghost ar pagarināto riteņu bāzi (22)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajā nedēļā LNT Auto ziņām Dienvidfrancijā bija iespēja izmēģināt Rolls-Royce Ghost, kas ir lētākais modelis britu ražotāja piedāvājumā, taču nodrošina ne sliktāku komfortu un montāžas kvalitāti kā pārējie «rollsroisi».

80 procenti pircēju pēc Ghost iegādes pie stūres sēžas paši, taču nav šaubu, ka kāds no «mazā» Rolls-Royce īpašniekiem vadītāja sēdekli atvēlēs arī savam šoferim, bet pats tikmēr izvēlēsies vietu viņam aiz muguras.

Standarta Ghost vietas aizmugurējā sēdeklī ir daudz, bet ne pietiekami, lai auto saimnieks patiesi justos kā limuzīnā. Ghost Extended Wheelbase versijā turpretim ir pavisam cita lieta - ar 17 papildu centimetriem starp asīm aizmugurējais sēdeklis kļūst par regulējamu klubkrēslu, kuram blakus ir multimediju sistēmas vadības pults, bet priekšā atlokāms galdiņš, uz kura var novietot datoru un, piemēram, sekot līdzi savu uzņēmumu akciju svārstībām.

Ar trīs kvadrātmetriem koka apdares, salona izklāšanā izmantotām deviņām augstākās kvalitātes vēršādām un tepiķīšiem no īstas aitas vilnas Ghost neapšaubāmi ir cēls auto, un tas atbilstoši arī maksā – ap 300 tūkstošiem eiro. Bet vai šī summa atbilst sniegumam un radītajām sajūtām uz ceļa? To skaties zemāk pievienotajā video sižetā.

Komentāri (22)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu