Rīgas frīku «dress code» noslēpumi!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / L'Officiel

Apkārtējie, viņus ieraugot, reaģē atšķirīgi – no nepatikas līdz pat sajūsmai. Kaut gan viņi nav ne ar ko labāki vai sliktāki par pārējiem – viņi vienkārši ir citādāki... Šie cilvēki nevēlas ierobežot savu spilgto pasaules uztveri, neatzīstot nekādus ierobežojumus, šādi tiecas atklāt sevi apkārtējiem.

Rīgas frīki - grupas «Triānas parks» soliste Agnese Rakovska, studijas Vadimtatoo īpašnieks un tetovēšanas meistars Vadims Carenkos, DEKO galvenā redaktore Agnese Kleina, blogeris Jaroslavs Barišņikovs, kluba DEPUTAMADRE administratore, šova PAIN(PRO)TEST dalībniece Lali Čaladze – unikālā L’OFFICIEL Latvija fotosesijā, patiešām atklāti par saviem dress code noslēpumiem.

Foto: Publicitātes foto / L'Officiel

Vēl žurnāla «L'Officiel Latvija» marta numurā lasiet intriģējošu interviju ar Marku Džeikobsu. Jāatzīmē, ka Parīzes muzejā Les Arts Decoratifs tiek atklāta izstāde «Marc Jacobs – Louis Vuitton». Tas ir savdabīgs divu kulta personu dialogs – starp modes nama dibinātāju un tā pašreizējo radošo direktoru Marku Džeikobsu. 1996. gadā Parīzē nevienam pat prātā nevarēja ienākt doma, ka šis «amerikānelis» sarīkos īstu revolūciju. Intervijā viņš atzīst, ka katrai modes skatei ir sava mūza, un apcer, kas ir laba gaume.

Rakstus pilnībā, kā arī intervijas lasiet žurnāla «L’OFFICIEL Latvija» marta numurā.

Tāpat marta numurā atradīsiet informāciju par jaunākajām pavasara/vasaras modes tendencēm, savukārt sadaļā stylings tēma – Āfrikas melnā kontinenta krāsas un silueti atspoguļoti mūsdienu modē. Vēl žurnāla lappusēs atradīsiet modes ekspertes Kerolainas Koksas atklāsmes par britu stila rozīnītēm, kā arī informāciju par to, kas šobrīd satrauc panku vecmāmiņu - nepieradināto Vivjenu Vestvudu.

Papildu informācija: www.stylepages.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu