Leģendārs Shelby Cobra varētu tikt pārdots par rekordaugstu cenu (7)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Maija vidū izsolē ASV tiks pārdots viens no sešiem savulaik uzbūvētajiem sacīkšu Shelby Cobra 427 Super Snake.

Izsoles organizētāji uzskata, ka auto varētu tikt pārdots par 10 līdz 15 miljoniem ASV dolāru un, iespējams, kļūtu par visu laiku dārgāko pārdoto auto. Katrā ziņā neesot šaubu, ka par auto tiks iegūts vairāk nekā 5,5 miljoni dolāru; tādu summu kāds auto pazinējs pērn samaksāja par 1966.gada Shelby Cobra 427 Super Snake.

Pastāv arīdzan iespēja, ka konkrētais 1965.gada Shelby Cobra 427 Super Snake, klūst par visu laiku dārgāko auto. Tādā gadījumā pircējam ir jāsamaksā vismaz 11 miljoni dolāru jeb summa, no kuras pērn labprātīgi šķīrās britu radio dīdžejs un producents Kriss Evanss, lai iegūtu 1961.gada Ferrari California Spyder.

Konkrētais 1965.gada Shelby Cobra 427 Super Snake modeli pavada kāds vēsturiski nozīmīgs notikums - par "amerikāņu dārgakmeni" dēvētais Shelby ir pirmais Amerikā būvētais auto, kam autosacīkstēs Eiropā izdevies pārspēt Ferrari.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu