Visu laiku labākie pludmales augumi (20)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dailymail.co.uk

Pat piecdesmit gadus pēc nāves aktrise Merilina Monro tiek atzīta par skaistuma etalonu. Apģērbu ražotāja «Debenhams» veiktajā aptaujā leģendārā blondīne ieguvusi «Top Beach Body of All Time» jeb «Visu laiku vislabākā pludmales auguma» titulu, ziņo «DailyNews».

Ņemot vērā, ka Monro ir apsteigusi tādas zvaigznes kā Keita Mosa, Viktorija Bekhema un «Victoria's Secret» eņģeli Mirandu Kerru, var secināt, ka t.s. «size zero» jeb nulles izmērs iziet no modes.

Turklāt gada laikā

par 58 procentiem palielinājusies tādu peldkostīmu pārdošana, kas palīdz izcelt auguma apaļumus vai rada apaļīgu formu optisko ilūziju,

ja daba ar tādiem nav apveltījusi.

«Būt tievākajai un jaunākajai pludmalē vairs nav svarīgi,» norāda «Debenhams» pārstāvji. «Tagad priekšroka tiek dota sievišķībai!»

Starp divdesmit skaistāko pludmales augumu īpašniecēm ir arī aktrise Kristīna Hendriksa, Kima Kardašjana, Helēna Mirrena, Skārleta Johansone, Kima Ketrela un Šārona Stouna.

Komentāri (20)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu