Dreifējošais kruīza kuģis jau šodien sasniegs sauszemi (17)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Avarējušais itāļu kruīza kuģis «Costa Allegra», uz kura klāja ir arī trīs cilvēki no Latvijas, jau šodien var sasniegt Seišelu salas.

Patlaban kuģi velk uz Seišelu salām, lai gan sākotnēji bija plānots to nogādāt līdz tuvākajai iespējamajai vietai. «Kuģis informēja Seišelu valdību, ka tas vairs neplāno doties uz Desrošē salām, bažījoties par tur esošo nepietiekamo dzelmes dziļumu. Mēs kuģi gaidām Viktorijas ostā ierodamies šonakt vai agri ceturtdienas rītā,» informē Seišelu valdības pārstāvji.

Kuģis pieder tai pašai kuģniecībai, kurā kuģoja arī «Costa Concordia», kas avarēja netālu no Itālijas, laupot dzīvību 32 cilvēkiem.

Kā jau ziņots, pirmdien kuģim pēc ugunsgrēka apstājās visi dzinēji un tas palika bezpalīdzīgi dreifējam Indijas okeānā. Uz tā klāja atrodas kopumā tūkstotis cilvēku, viņu vidū arī trīs tūristi no Latvijas un 15 cilvēki no Krievijas.

Komentāri (17)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu