Izslavētos e-talonus Rīgas kioskos neatrast (16)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Labi domādams, šodien vēlējos nopirkt Vecmīlgrāvja 2.autobusa galapunktā jauno talonu vairākiem braucieniem. Nu pašam laiks bija nedaudz ierobežots, bet tas tā.

Šī kasiere un laikam dispečere vienā personā mierīgi nepilnas četras minūtes norunāja pa mobilo telefonu par kādu mājas interneta savienojumu un sūdzībām. Cik noprotu, viņa vai nu pati konsultējās, vai arī kādu konsultēja.

Pēc pāris klauvējieniem viņa aizcirta lodziņu un viss. Pa to laiku viens autobuss aizbrauca, nu laikam labi, ka neviens nesteidzās tieši ar to, jo, cik zinu, vadītāji vairs nepārdod talonus un kartes braukšanai. Pēc tam viņa, atverot lodziņu, nikna uzbrēca - ko es nestāvu rindā; bet pārējie, paskatījos, vienkārši sēž pieturā. Tad šī atteica, ka ir runāšana ar priekšnieku, bet, man pavaicājot, vai interneta problēmas ir apspriežamas ar priekšnieku pa mobilo telefonu, atcirta, ka nav ko noklausīties. Nu bet karšu braukšanai neesot visā Rīgā, tāpēc lai necerot ko dabūt, nu un vispār vietējā dialekta teksts no viņas...

Nu tas tā, bet no drauga Beļģijā, pats esmu bijis Vācijā, šķiet tiešām, ka šī braukšanas karšu sistēma ir novecojusi. Tad ar rodas aizdomas par kāda vairāku miljonu mahināciju. Tas tamdēļ, ka citur neesmu dzirdējis un pats pārbaudījis, ka šos talonu nedrīkstētu turēt blakus metāliskiem priekšmetiem un, nedod Dievs, pie mobilā telefona. Tad viss ir pa nullēm vai arī karte nederīga. Nu tik veca magnētisko lenšu sistēma šķiet tiešām ir bijis labs uzņēmēju triks ar modernizāciju.

Ar cieņu,

Uldis

Komentāri (16)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu