NRTP par Latvijas Radio ģenerāldirektoru ieceļ Dzintri Kolātu (15)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Nacionālā Radio un televīzijas padome (NRTP) šodien ārkārtas sēdē par Latvijas Radio ģenerāldirektoru vienbalsīgi apstiprināja līdzšinējo Latvijas Radio ģenerāldirektora pienākumu izpildītāju Dzintri Kolātu, informēja NRTP Informācijas centra vadītāja Sanita Blomniece.

Par Latvijas Radio ģenerāldirektora pienākumu izpildītāju Kolāts, kurš līdz tam bija Latvijas Radio Ziņu dienesta vadītājs, tika iecelts šā gada 21.janvārī, pēc tam, kad dienu iepriekš par atkāpšanos no amata paziņoja Latvijas Radio ģenerāldirektors Aigars Semēvics.

Semēvics par atkāpšanos no amata paziņoja pēc tam, kad padomes rīcībā nonāca informācija, ka Latvijas Radio parāds sasniedzis 800 000 latu.

Kolāts no 1995.gada līdz 2005.gadam jau pildīja Latvijas Radio ģenerāldirektora pienākumus, un, beidzoties ģenerāldirektora pilnvaru termiņam, viņš atkārtoti uz šo amatu nekandidēja.

Komentāri (15)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu