Ķuzis: referendumā nav notikuši nopietni starpagdījumi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Neraugoties uz to, ka vakar tautas nobalsošanā par grozījumiem Satversmē iedzīvotāju aktivitāte bijusi ļoti liela, nav notikuši nopietni starpgadījumi. Šādu viedokli ar Valsts policijas (VP) preses pārstāves Sintijas Virses starpniecību pauda VP priekšnieks ģenerālis Ints Ķuzis.

Tas, ka nekādu lielu starpgadījumu nav bijis, liecinot par iedzīvotāju atbildību un cieņu vienam pret otru, uzskata Ķuzis.

Vakar policija strādāja pastiprinātā režīmā, sabiedriskās kārtības nodrošināšanā iesaistot ap 700 policistu.

Daži vēlētāji vakar devās izteikt savu viedokli referendumā «kunga prātā» - policijai iecirkņos nācies savaldīt vairākus iereibušus iedzīvotājus.

Saņemta informācija par trīs iespējamiem balsu pirkšanas gadījumiem

Tikmēr Drošības policija saistībā ar tautas nobalsošanas norisi vakar saņēmusi informāciju par trīs iespējamiem balsu pirkšanas gadījumiem, informēja Drošības policijas priekšnieka palīdze Kristīne Apse - Krūmiņa.

Tiklīdz saņemta informācija par aizdomām, ka notikuši vēlētāju balsu pirkšanas mēģinājumi, tā tika pārbaudīta, bet neapstiprinājās, sacīja Apse - Krūmiņa.

Drošības policija uzskata, ka referendums pagājis mierīgi, bez būtiskiem starpgadījumiem, sacīja Apse - Krūmiņa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu