Latviešu topmodele Beāte Stivriņa Ņujorkas modes nedēļā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latviešu topmodele Beāate Stivriņa, kura pārstāv «Gints Bude Model Management», piedalās «New York Fashion Week», demontrējot vairāku dizaineru darinātos tērpus, informēja Ginta Budes modes nama pārstāvji.

Modes nama vadītājs Gints Bude pastāstīja, ka Beāte Stivriņa, kura ir arī Latvijā labi pazīstama modele un vairākkārt piedalījusies «Riga Fashion Week», ir viņa vadītās studijas audzēkne, savukārt tagad «Gints Bude Model Management» kļuvis par modeles aģentiem.

Latviešu modele Beāte Stivriņa dizaineres Kati Stern Venexiana zīmola modes skatē New York Fashion Week
Latviešu modele Beāte Stivriņa dizaineres Kati Stern Venexiana zīmola modes skatē New York Fashion Week Foto: Publicitātes foto / Gints Bude Model Management

Pašlaik viņa aktīvi piedalās dažādās lielajās modes skatēs, un ļoti ceru, ka pēc Ņujorkas modes nedēļas viņa tiks uzaicināta piedalīties Parīzes modes nedēļā,» sarunā ar portālu TVNET pauda Gints Bude, neslēpjot gandarījumu par savas modeles panākumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu