WRX STI ar automātu (12)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Subaru Impreza spēcīgākā versija - WRX STI - turpmāk būs pieejama ne tikai ar sešu pakāpju mehānisko pārnesumkārbu, bet arī ar piecu pakāpju automātu.

Modelis Impreza WRX STI A-Line ir aprīkots ar piecu pakāpju automātisko pārnesumkārbu, kam ir manuālas pārslēgšanas iespēja, izmantojot lāpstiņas pie stūres rata.

A-Line modelis principā neatšķiras no līdzšinējiem WRX STI, tam vienīgi ir astoņos virzienos elektriski regulējami priekšējie sēdekļi un jauna virsbūves krāsas opcija. Zem automobiļa motora pārsega aizvien atrodas 2,5 litru turbo motors ar 300 zirgspēkiem.

Saskaņā ar Subaru informāciju mehāniskā Impreza WRX STI spēj 100 km/h sasniegt 5,2 sekundēs un attīsta 250 km/h maksimālo ātrumu, taču kādi ir ar automātisko pārnesumkārbu aprīkotas imprezas dinamikas rādītāji, Subaru pagaidām neatklāj.

Pārdošanā Japānas tirgū A-Line nonāca jau vakar, turpretim citos noieta tirgos modelis būs pieejams tuvāko mēnešu laikā.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu