Infiniti Ženēvā prezentēs markas esenci

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ženēvas auto šovā, kas durvis vērs marta sākumā, Infiniti prezentēs jaunu konceptauto.

Autoražotāja Nissan izveidotā struktūrvienība, kas pamatā nodarbojas ar premium segmenta automobiļu ražošanu, norāda, ka Ženēvā tiks prezentēts dramatisks koceptauto, kas sevī atspoguļo visu Infiniti markas būtību.

Šogad aprit 20 gadi kopš Infiniti dibināšanas, un tieši šim notikumam auto arī esot veltīts, turklāt tas vienlaikus atspoguļo Infiniti kā augstas veiktspējas automobiļu ražotāja imidžu kā arī sniedz ieskatu uzņēmuma tālākajos nākotnes plānos.

Pagaidām Infiniti nākotnes plāni ir diezgan neskaidri, jo parādīts tikai fragments no izstādei sagatavotā konceptauto; pat grūti iedomāties, kura daļa no automobiļa bildē redzama; iespējams, tas ir aizmugurējais jumta balsts, bet tas ir tikai minējums. Īsāk sakot, atliek vien pagaidīt līdz 3.martam un tad jau dramatiskais Infiniti konceptauto, kura izstrādē savu roku esot pielicis arī Louis Vuitton, būs redzams pilnā augumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu