Demija Mūra stresa dēļ nonāk slimnīcā

LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Holivudas aktrise Demija Mūra saņem medicīnisku palīdzību, jo stresa dēļ viņas organisms ir novājinājies, paziņojusi viņas pārstāve, reaģējot uz medijos izskanējušajām ziņām, ka kinozvaigzne hospitalizēta medikamentu pārdozēšanas dēļ.

Novembrī Mūra pašķīrās no sava 15 gadus jaunākā vīra, aktiera Eštona Kačera, kas, saskaņā ar tabloīdu rīcībā esošo informāciju, bijis viņai neuzticīgs. Aktrise pieprasījuši šķiršanos.

«Tā kā šobrīd viņa savā dzīvē piedzīvo daudz stresa, Demija ir nolēmusi vērsties pēc profesionālas palīdzības, lai stiprinātu savu novājināto organismu un vispārējo veselību,» vēsta Mūras preses pārstāves Kerijas Gordonas paziņojums. «Viņa cer drīzumā atkopties un ir ļoti pateicīga savai ģimenei un draugiem par atbalstu.» Ārvalstu mediji raksta, ka ārstus izsaukuši aktrises draugi pēc tam, kad viņai kļuvis slikti - parādījušies drebuļi un smakšanas pazīmes.

Demija Mūra un Kačers salaulājās 2005.gadā, kad viņai bija 42 gadi, bet viņam - 27. Mūras iepriekšējās laulības ar Holivudas zvaigzni Brūsu Villisu ilga 13 gadus, kuru laikā viņa laida pasaulē trīs bērnus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu