Autozagļus «iegāž» izlādējies automašīnas akumulators

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Policijai vakar izdevās aizturēt trīs jauniešus, kuri Kauguros bija nozaguši automašīnu. Viņus «iegāza» izlādējies spēkrata akumulators.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē aģentūra LETA uzzināja, ka vakar plkst.6.30 policijai piezvanīja kāds Kauguru iedzīvotājs, ziņojot, ka viņam pa nakti pazudusi automašīna «Mazda 626». Īsā laikā policija noskaidroja, ka trīs jaunieši kādam Kauguru iedzīvotājam naktī iedevuši «tukšu» akumulatoru un lūguši to uzlādēt. Jaunieši apsolījuši no rīta akumulatoram ierasties pakaļ.

Netālu no izpalīdzīgā vīrieša dzīvesvietas policija izveidoja slēpni, un plkst.8 jaunieši tika pamanīti. Viņi tikko bija atguvuši akumulatoru.

Visus trīs likuma pārkāpējus policija aizturēja, un tika noskaidrota zagtās automašīnas atrašanās vietu.

Jaunieši atzinās, ka veikuši zādzību, un paskaidroja, ka vēlējušies pavizināties un vēlāk nodot automašīnu metāllūžņu pieņemšanas punktā, taču izklaides beigušās, «nosēžoties» akumulatoram.

Vecākais no jauniešiem ir 20 gadus vecs, bet pārējie ir 18 un 15 gadus veci. Jaunieši policijas redzeslokā bija nonākuši jau agrāk.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu