Aktrise Elīna Dzelme kļūs par māmiņu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Dailes teātra galvenā režisora Dž.Dž.Džilindžera un viņa laulātās draudzenes, aktrises un mākslinieces Elīnas Dzelmes ģimenē gaidāms pieaugums, vēsta žurnāls «Kas Jauns».

Par to runas parādījās jau pērnā gada izskaņā, bet tagad tam gūts apstiprinājums. «Jā, tiešām gaidu mazuli. Jūtos labi, un teātrī šobrīd viss ir tā sakārtots, ka izrādes nespēlēju,» žurnālam apstiprinājusi pati aktrise, kura vasarā laidīs pasaulē pirmdzimto.

Džilindžers ar Elīnu Dzelmi salaulājās pagājušā gada vasarā, un tās ir populārā režisora piektās laulības. Dzelmei šis būs pirmais bērns, bet Džilindžeram jau ir meita Laine Rupeika, kura pirms sešiem gadiem tēvam dāvāja mazmeitu.

Pēc piektajām laulībām Džilindžers atsāka runāt ar pašmāju presi, ko pāris gadus nebija darījis, un atklāja, ka ar piekto sievu viņš jūtas laimīgs un ka tagad viņa dzīvē par prioritāti kļuvusi ģimene.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu