Avarējušajā kruīza kuģī militāristi spridzina caurumus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Itālijas jūras spēki avarējušajā kruīza kuģī «Costa Concordia» spridzina caurumus, lai ūdenslīdēji un glābēji labāk varētu piekļūt vēl nepārmeklētajām kuģa daļām, raksta «Daily Telegraph».

Šorīt 114 000 tonnu smagā kuģa korpusā caurumi izspridzināti trijās vietās.

Lai gan cerības atrast izdzīvojušos sarukušas teju līdz minimumam, glābēji turpina strādāt bīstamos apstākļos, lai atrastu vēl 29 pazudušos pasažierus un apkalpes locekļus. Vakar vakarā pazudušo cilvēku skaits ievērojami pieauga, kad Vācija informēja par vēl 10 uz kuģa pazudušiem tās pilsoņiem.

Glābšanas dienesti ziņo, ka patlaban izdevies pārmeklēt visu virs ūdens esošo kuģa daļu. Daļēji pārmeklētas arī telpas, kas applūdušas, - koridori, kajītes, restorāni, sporta zāles un izklaides pasākumu telpas. Applūdusī kuģa daļa līdzinās labirintam, kurā šķēršļus radījuši visdažādākie priekšmeti, piemēram, bagāža, mēbeles, paklāji, lustras un citas lietas, kas avārijā izkustējušās no savas sākotnējās vietas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu