Izstrādāts Latvijas Radio parādu segšanas grafiks LVRTC (69)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija/TVNET

Latvijas Radio ir sagatavojis grafiku parādu segšanai par nodrošināto apraidi Latvijas Valsts radio un televīzijas centram (LVRTC).

Latvijas Radio ģenerāldirektora pienākumu izpildītājs Dzintris Kolāts informēja, ka ir sagatavots sākotnējais materiāls, kurš pusēm vēl ir jāapstiprina, un pēc tam varētu tikt publiskoti tā nosacījumi.

Lai meklētu risinājumus, Kolāts ticies ar LVRTC valdes priekšsēdētāju Lauri Dripi. Plānots, ka dokuments apstiprināšanai LVRTC tiks nosūtīts nākamnedēļ, kad tas varētu tikt arī parakstīts.

"Atmaksas grafiks ir visa gada garumā, lai gan mums tas nav pats labākais. Protams, tas būs izpildāms, tikai tad, ja saņemsim līdzekļus no valsts situācijas stabilizēšanai," skaidroja Kolāts.

Latvijas Radio parāds LVRTC par apraidi 2008.gadā esot ap 215 000 latu. Parādi turpinājuši pieaugt arī šogad, norādīja Kolāts.

Jau ziņots, ka Kolāts iepriekš valdības sēdē plānoja lūgt 1,05 miljonu latu dotāciju šim gadam.

Kolāts iepriekš žurnālistus informēja, ka LR parādi pašlaik ir 744 902 latus lieli un tie nav iekļauti iepriekšminētajā summā.

Komentāri (69)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu