Anistones augums, Džolijas lūpas, Sviftas mati...

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / mydaily.co.uk

Jaunais gads ir sagaidīts, tātad – šis ir īstais laiks padomāt, kā, tuvojoties pavasarim, tikt pie ideālas figūras.

Kā piemēru var minēt aktrisi Dženiferu Anistoni, kuras augums kārtējo reizi nosaukts par ideālo. Šo goda nosaukumu aktrisei piešķīruši Holivudas plastiskie ķirurgi, kuri atzīst, ka tieši par tādu ķermeni – pietiekami sievišķīgu un pietiekami atlētisku – sapņo viņu daudzās klientes.

Foto: AFP/LETA

Starp citu, Anistone šo titulu izpelnās ne pirmo reizi – tas viņai piešķirts jau 2009.gadā. Toreiz gan Anistonei nācās «dalīties» ar dziedātāju Fērdžiju un supermodeli Žizeli Bundhenu, taču nu taisnība ir uzvarējusi (varat būt pārliecināti, ka tieši tā domā Dženiferas potenciālais līgavainis – Džastins Terū).

Aktieris Kriss Hemsvorts
Aktieris Kriss Hemsvorts Foto: AFP/LETA

Līdzīgā vīriešu reitingā simboliskā pirmā vieta piešķirta aktierim Krisam Hemsvortam, kurš smagā cīņā uzvarējis Teiloru Lotneru un Krisu Evansu.

Daudzu dāmu sapnis esot tādi mati kā amerikāņu dziedātājai Teilorei Sviftai
Daudzu dāmu sapnis esot tādi mati kā amerikāņu dziedātājai Teilorei Sviftai Foto: AFP/LETA
Vēl viens sapnis - lūpas kā aktrisei Andželīnai Džolijai ...
Vēl viens sapnis - lūpas kā aktrisei Andželīnai Džolijai ... Foto: AFP/LETA
... un acis kā Amandai Seifrīdai
... un acis kā Amandai Seifrīdai Foto: AFP/LETA

Jāpiebilst, ka ASV plastikas ķirurgu klientes sapņo par tādiem matiem kā Teilorei Sviftai, Dženiferai Lopesai un Katrīnai Makfī; Andželīnas Džoljas, Šarlīzes Teronas un Ketrīnas Heiglas lūpām, kā arī Penelopes Krusas, Amandas Seifrīdas un Keitijas Perijas acīm.

Savukārt māsas Ketrīna un Pipa Midltones pagaidām nav iekļuvušas Holivudas plastikas ķirurgu sastādītajā ideālāko sieviešu reitingā
Savukārt māsas Ketrīna un Pipa Midltones pagaidām nav iekļuvušas Holivudas plastikas ķirurgu sastādītajā ideālāko sieviešu reitingā Foto: Publicitātes foto / mydaily.co.uk

Savukārt divas aizvadītā gada populārākās meitenes – Ketrīna Midltone un viņas māsa Pipa – šajā reitingā nav iekļuvušas, jo, pēc Ķirurgu asociācijas līdera domām, pieteikušās tik vēlu, ka sarakstā nav iekļuvušas. Taču viņām ir laiks sevi pierādīt visu šo gadu!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu