Noteikti konkursa "Mis un Misters Latvija 2006" uzvarētāji (56)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar vakarā skaistumkonkursa finālā "Mis Latvija 2006" titulu ieguva Ina Avlasēviča, bet par "Misteru Latvija 2006" kļuva Arturs Mihailovs, informēja aģentūras "Mis Latvija" vadītāja Inta Fogele.

Par "Vice Mis Latvija 2006" kļuva Agnese Tutina, titulu "Vice Misters Latvija 2006" ieguva Andrejs Abrickis. Par "Mis Foto Latvija 2006" kļuva Signe Ruicēna, titulu "Misters Foto Latvija 2006" ieguva Aleksejs Kozlovs.

Nacionālā skaistumkonkursa "Mis un Misters Latvija 2006" kronēšanas ceremonija un "Mis & Misters Latvija 2007" pusfinālistu prezentācija notika vēsturiskajā Melngalvju namā. Pašreizējā "Miss World" titula īpašniece Tatana Kučarova teica apsveikuma vārdus un Latvijas konkursa finālistiem novēlēja veiksmi konkursos "Miss World" un "Mr. World".

"Miss World Latvia 2006" Līga Meinarte atzina, ka "Miss World" norises laikā abas ar "Miss World 2006" Tatanu Kučarovu kļuvušas par labām draudzenēm un novēlēja arī Latvijas konkursa finālistiem kļūt par draugiem uz mūžu.

Pēc aģentūras "Mis Latvija" prezentācijas pasākuma gadā sākumā Hurgadā atbildes vizītē kopā ar padomnieku un asistentu ieradās Ēģiptes Sarkanās jūras reģiona gubernators un Hurgadas mērs El Rashidy Abou Bakr Hassa Mohamed. Ēģiptes delegācija tikās ar Rīgas vicemēru Almeru Ludviku, lai pārrunātu tūrisma un informācijas centra izveidošanu Rīgā, kā arī sadarbību divpusējās kultūras attīstības programmas veidošanā. Ēģiptes delegācija tikās ar digitālo mikroviļņu datu pārraides aprīkojuma izstrādāju, ražotāju un izplatītāju firmas "SAF Tehnika" pārstāvjiem un apsprieda iespējas attīstīt ātrgaitas interneta ieviešanu Hurgadā un Sarkanās jūras reģionā Ēģiptē.

Atlase uz konkursu "Mis & Misters Rīga 2007" notiks 2007. gada 18.februārī.

Aģentūra "Mis Latvija" ir vienīgā organizācija Latvijā, kam ir tiesības organizēt Nacionālos skaistumkonkursus "Mis un Misters Latvija", kuri notiek 19 gadus. Latvijā izveidots reģionālo konkursu organizētājpilsētu tīkls visos četros Latvijas reģionos un pašlaik vairāki konkursu finālisti aktīvi piedalās savas dzimtās pilsētas konkursu organizēšanā. Konkursantu sagatavošanas posmā ar jauniešiem tiek veikts intensīvs darbs, attīstot viņu prasmes un pārliecinātību par savām spējām, tādējādi sagatavojot viņus veiksmīgam startam ne tikai starptautiskajos konkursos, bet arī biznesā, uzņēmējdarbībā, studijās un dzīvē. Aģentūra neveic komercdarbību un tās darbības galvenais uzdevums nav peļņas gūšana. Pastāvēšanas mērķis ir starptautisko kontaktu veicināšana, lai dotu iespēju jauniešiem pierādīt sevi ārpus dzimtās valsts, tādējādi nesot Latvijas vārdu pasaulē. Dotajā brīdī aģentūras rīcībā ir 63 ekskluzīvās licences uz pasaules starptautiskajiem konkursiem, tai skaitā Miss, Mr. un Mrs. World.

Komentāri (56)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu