Vitai Radziņai piešķir vasaras mācības Parīzē (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Baltijas Modes federācija sadarbībā ar Eiropas slaveno modes un dizaina augstskolu Istituto Marangoni Latvijas Mākslas akadēmijas maģistrantūras studentei Vitai Radziņai piešķīra speciālo balvu - vasaras mācību kursu „Modes mārketings” augstskolā Istituto Marangoni Parīzē 3500 EUR vērtībā.

Baltijas Modes federācija sadarbībā ar vienu no Eiropā ievērojamākajām modes un dizaina augstskolām Istituto Marangoni ikgadējā Latvijas Mākslas akadēmijas modes mākslas katedras studentu kolekciju skatē, kas norisinājās š.g. 1. jūnijā Latvijas Dzelzceļa muzejā, LMA maģistrantūras 1. kursa studentei Vitai Radziņai (kolekcija „About money”) piešķīra speciālo balvu - vasaras mācību kursu „Modes mārketings” augstskolā Istituto Marangoni Parīzē 3500 EUR vērtībā. Balvu pasniedza Istituto Marangoni reģionālais direktors Baltijas valstīs un Krievijā Damiano Antonazzo. Ceļa izdevumus šim braucienam segs Latvijas Mākslas akadēmija.

Šādu balvu Baltijas Modes federācija kopā ar Istituto Marangoni pasniedz jau ceturto gadu, un tās mērķis ir atbalstīt jaunos, talantīgos modes māksliniekus un veicināt viņu profesionālo attīstību.

Istituto Marangoni ir 1935. gadā dibināta Eiropas vadošā augstskola, kura sniedz augstāko izglītību modē un dizainā. Universitātes pārstāvniecības atrodas Milānā, Parīzē un Londonā. Istituto Marangoni beigušas tādas slavenas personības modes pasaulē kā Franco Moschino, Domenico Dolce, Allessandra Fachinetti un daudzi citi. 2004. gadā Londonas prestižais tirdzniecības centrs Harrods nodēvēja Istituto Marangoni par labāko modes augstskolu. Katru gadu tajā mācās ap 2300 studentu no vairāk nekā 70 valstīm. 90% augstskolas absolventu saņem darbu vadošos modes un dizaina uzņēmumos.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu