Latvijas paviljonā Expo apmeklētāji ar vaļā mutēm... (467)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc krāšņās un iespaidīgās atklāšanas trešdienas vakarā, ceturtdien paviljons uzņēma pirmos viesus, kas lidināšanos Aerodium vertikālajā vēja tunelī vēroja ar vaļā mutēm. Latvijas paviljonu Šanhajas Expo apmeklē ap 600 cilvēkiem stundā, TVNET pastāstīja paviljona komunikācijas direktors Ansis Egle.

Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Savukārt aptuveni 200 interesentu dienas laikā varēs arī izbaudīt neaizmirstamas sajūtas lidojot vēja tunelī.

Paviljona komunikācijas direktors Ansis Egle stāsta: "Paši neesam šaubījušies par Latvijas spēju pozitīvi pārsteigt, taču, redzot to, kas notika pirmajā paviljona atvēršanas dienā, sapratām, ka šādas lietas nebijām paredzējuši pat vispārdrošākajos sapņos. Iespējams, nozīme ir arī tam, ka vakar bija visapmeklētākā EXPO diena kopš izstādes  atklāšanas - 377 015 apmeklētāji.

Precīzāk par to, kā mainās EXPO apmeklējuma dinamika gandrīz reālā laikā, var spriest, ieskatoties šeit - http://www.expo2010.cn/yqkl/indexn.htm (skat. Resursus).

"Viena bilde tūkstoš vārdu vērta, tāpēc aiztaupīšu vārdu plūdus, vien pateikšu, ka viss labākais vēl priekšā - gan īpašās filmēšanas CCTV, Reuters un citiem mediju milžiem, gan dažas citas ne mazāk būtiskas publiskās aktivitātes, kas vērstas uz Latvijas paviljona EXPO atpazīstamības veicināšanu. Bet par to visu laika gaitā. Sekojiet līdzi jaunumiem!"

Foto: TVNET
Komentāri (467)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu